Skip to main content
Nyheter

Joakim Hansson blir ny arbetschef på PC Bygg 2022

By 4 november, 2021No Comments

I början av 2022 kommer Joakim Hansson börja hos oss som arbetschef och komplettera vårt drivna team på PC Bygg.

Vi tänkte redan nu passa på att introducera honom så både kunder, beställare och övriga intressenter får lära känna vår nya kollega.

Hur länge har du jobbat i byggbranschen?
– Nu är det nog 17 år, jag gick byggprogrammet på Magnus Åbergsgymnasiet, efter studenten blev mitt första projekt att som lärling att vara med och putsa fasaden på Högskolan Väst. När jag börjar på PC bygg, så kommer det bli mitt första projekt igen, då som arbetschef.

Vilket är ditt bästa minne från jobbet?
– När jag fick möjligheten att jobba ihop med min pappa, som då hade eget. Vi byggde lösvirkeshus tillsammans på västkusten under några år.

Snickrar du något hemma?
– Snickrat, jag har helrenoverat vårt radhus, tilläggsisolerat från golv till tak, och även fått till en bastu. Det har varit en rolig resa.

Vad är ditt drömbygge eller projekt
– Jag var på Liseberg i helgen och gick runt på området och betraktade det hela med mina snickarögon. En tanke om att det hade varit väldigt roligt att få bygga en attraktion på ett nöjesfält, for genom huvudet, något helt annorlunda. Mer realistiskt hade kanske varit at få renovera ett gammalt hus med mycket snickarglädje och detaljer. Allt har sin tid, så vem vet.

Hamburgare eller Pizza
– En riktigt go Burgare, så klart.

Vad tar du i knäböj?
– 142 kg (under glansdagarna, men dagens 90 kg är inte fy skam det heller)

 

Vi hälsar Joakim välkommen till oss på PC Bygg och hoppas vi får många spännande utmaningar ihop.