Skip to main content
Nyheter

Vår nya arbetsledare Linda är installerad och igång på Campus

By 20 mars, 2023mars 22nd, 2023No Comments

Med erfarenheter av det höga tempot från Göteborgs nyproduktion så är vi helt övertygade om att Linda kommer bidra med extra energi, engagemang och kunskap till vår verksamhet.

Samtidigt som arbetet med de nya bostäderna för Högskolan Väst studenter, Campus A-huset, drar igång välkomnar vi vår nya arbetsledare Linda Törnros till PC Bygg. Linda, som tidigare jobbat som arbetsledare på Tornstaden och drivit nyproduktion av lägenheter i Mölndal säger själv

-” Tiden i Göteborg har varit väldigt lärorikt, med ett väldigt högt tempo, något som gett en otroligt rolig känsla när alla jobbar tillsammans och ger allt för att nå tidsmål. Varje fas och etapp har små fönster och allt måste klaffa. Familjelivet har fört mig till Trollhättan och tjänsten på PC Bygg kändes intressant baserat på de tidigare projekten de levererat i staden. Nu är det fullt fokus på att komma in i alla dokument och ritningar för byggnationen och lära känna alla underentreprenörer och skapa god kommunikation.”

 

Projektet med ombyggnationen av Campus A-huset innefattar nya innerväggar, ventilation, el, isolering av väggar och tak, nya fönster samt modernisering och standardisering av interiör i byggnaden. Totalt ska det i slutändan levereras 35 st lägenheter till studenter i Trollhättan, ägda utav Eidar AB.

 

Projektet kommer att drivas av projektchefen Daniel Gyllenglad, tillsammans med vår nya arbetsledare Linda Törnros. Hennes roll som arbetsledare på plats kommer vara att koordinera den dagliga verksamheten och framdriften i projektet.
Linda, som i grunden är ekonom, har även många kompetenser inom byggadministration. Som ekonom och administratör har hon haft hand om både personal och KMA, vilket har gett henne en ökad trygghet i den ledande rollen.

Vi hälsar Linda hjärtligt välkommen till PC Bygg och dörren till byggkontoret på Campus står öppen för såväl beställare som leverantörer för att komma och hälsa på Linda.