Skip to main content
Nyheter

Delbesiktning vid kv. Hegardt

By 28 juni, 2022juli 1st, 2022No Comments

Nu är vi igång med besiktningarna och i veckan avklarat installationsgrupperna vatten, el och ventilation. Nu återstår interiör i detta vackra kontorslandskap.

Efter snart 9 månader så har vi påbörjat besiktningen av renovering och ombyggnationen av kvarteret Hegardt i Uddevalla. När vi idag kan betrakta och se den framdrift som vi presterat från dag ett så känns det väldigt kul att ha fått saker på plats.

Vi är otroligt imponerade av hur våra leverantörer dag från dag har bistått oss med så mycket material som möjligt, trots att hela marknaden och tillgången av komponenter och material har sviktat.

Alla kritiska element som el, vatten, avlopp och ventilation är på plats och i bruk, samtidigt som vi fortsätter med montage av försenade inredningsdetaljer som fönster och dörrar.

Det har varit ett otroligt roligt projekt och vi har fått jobba i en ny konstellation tillsammans med våra beställare och leverantörer.

– Intrycket förstärks av att de 3D skisser som vi haft i handen sedan start nu har realiserats och verkligheten till och med är bättre än animeringen säger Pontus Bergqvist, VD på PC Bygg.

Den kommande hyresgästen, Svenska kyrkans löneadministration har löpande kunnat följa byggnationen av sina nya kontor vägg i vägg. De förväntas flytta in under hösten och hälsar den välkomna från vårt håll och hoppas de skall trivas.